Nyheder

2. september 2022

Håndbold sæson 2022/2023

Pressemeddelelse fra OSG&I Håndbold

Emne: Opstart af en helt ny type håndbold

 

I OSG&I Håndbold kan alle være med i nyt og sjovt håndboldtilbud  


Har du også savnet
holdkammerater, sved på panden og ikke mindst tredje halvleg? Five-a-side Håndbold samler alt det – og det er nu muligt at spille i OSG&I Håndbold hver Onsdag kl. 1730. Alle er velkomne!

Hos OSG&I Håndbold har man med et nyt tilbud valgt at gribe den bløde bold, så tidligere håndboldspillere igen kan indtage halgulvet. Tilbuddet hedder Five-a-side Håndbold – men inden du tænker ”ellers tak!” til læderbold og tacklinger, så læs lige med her.

I Five-a-side er hårde tacklinger nemlig bandlyst, læderbolden er skiftet ud med en blødere model, og man har lempet en del på de strikse regler. Her handler det om meget mere om fællesskabet, grin, motion - og selvfølgelig håndbold.

”Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde Five-a-side Håndbold her i OSG&I Håndbold, for vi ved, at der er et stort potentiale i vores lokalmiljø med tidligere spillere og andre, der er glade for boldspil. Men vi har ikke tidligere haft et tilbud til dem – det har vi nu,” siger Niels Peter Hviid Larsen og fortsætter:

”Det håndboldspil, vi kender fra fjernsynet, er et spil, der kræver en del træning og teknik, hvorimod alle nemt kan være med til Five-a-side Håndbold. Så det er fedt, at vi nu folder håndboldspillets fulde potentiale bredt ud her i klubben.”

Alle er velkomne, og har du lyst til at være med, så møder du bare op i Vester Skerninge Hallen hver Onsdag kl. 1730. Vil du vide mere, kan du kontakte Brian Salomonsen på telefon 20350088 eller på mail Ssalomonsen61@gmail.com for yderligere information om Five-a-side Håndbold i OSG&I Håndbold.

Five-a-side er et spil under initiativet ’Bevæg dig for livet - Håndbold’, der er et samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbold. Du kan læse mere på bevaegdigforlivet.dk/haandbold

Five-a-side starter op med besøg fra DHF den 14. September 2022.

 

Se alle nyheder