Gaming Night

OSGI E-sport inviterer til Gaming Night - Lan Party. 

Hvor og hvornår?

Arrangementet bliver afholdt i Vester Skerninge forsamlingshus.

Start 22. marts 2019 kl. 18.00.
Fra kl. 18.00 kan man komme og sætte op. Kl. 19.00 lukker dørene og gæster går hjem.

Slut 23. marts 2019 kl. 09.00.
Fra kl 08.00 åbner dørene og man kan som gæst komme ind.

Hent flyer

Hvad skal jeg have med?

Din PC, evt PS4, X-box med alt tilbehør. Husk skærm eller tv. Alle spil, der skal spilles under LAN Partyet, skal være downloadet inden ankomst, for ikke at belaste netværket.

Pris

Det koster 200,- for at være med til dette arrangement. Man betaler ved tilmelding. Der er bindende tilmelding. Der vil være aftensmad kl. 19.00, og morgenmad kl 06.30-08.00 med i prisen. Der er 40 pladser som er efter først til mølle.

Leje af udstyr

Det er muligt at leje en gamer pc med skærm, mus og tastatur. Det koster 150 kr, og det vil være sat op, når du kommer. Du skal blot have din steamkonto med. Da det er dine egne spil der skal bruges.

Kiosk

Det er ikke tilladt at have mad og drikkelse med. Dette kan købes til meget billige penge i vores kiosk..

Opstilling

Hver deltager har 90 cm bordplads + en stol. Får 2 strømstik samt 1 netværkskabel. Vil man lade sin telefon op undervejs skal det ske gennem computeren fx USB-stik. Det er kun tilladt at have én skræm tilsluttet.

Må der komme gæster ind?

Forældre eller andre som hjælper med opstilling fredag mellem 18.00 og 19.00 er selvfølgelig velkomne, men fredag kl. 19.00 lukkes der for alle, som ikke er en del af Gaming Night. 

Lørdag Kl 08.00-09.00 dørene igen, så gæster/hjælper kan komme ind og kigge.

Hvor gammel skal man være for at komme med?

Man kan deltager fra ca. 9/10 år (4.klasse) - 16/17 år.(9.klasse) Dog er det et krav, at man kan tage vare for sig selv og egne handlinger, det kan jo ske, at man ikke kan det, selvom man er 16/17 år.

Antal

Der er plads til 40 deltager. Hvis alle pladser er optaget, kan man skrive sig på venteliste.

Om tilmelding

Husk, at der skal oprettes en profil på vores hjemmeside her, før man kan tilmelde sig. Har man en i forvejen gennem svømning, håndbold eller badminton, kan denne bruges.

Husk det er deltagernes navn og oplysninger der skal bruges. Det anbefales at man tilmelde sig via computer, da Smartphones og Ipad/tablet kan drille.

Gaming Night er støttet af

 

 

 

Tilmeld via Conventus herunder