Cykling

Cykling har 10 instruktører, som alle sætter en stor ære i, at I får sved på panden og pulsen op, de spiller en masse god musik til træningen. Holdene er ikke inddelt i trin, men der bliver taget hensyn til den enkelte. Her er ingen modvind, ingen højresvingsbilister og du skal ikke have cykelhjelm på. OsgiCykling er en del af Ollerup/Skerninge Gymnastik & Idrætsforening med en selvstændig formand og budgetansvarlig.

Book en plads

Find det hold du vil booke plads på via kalenderen. Klik herunder. Vælg evt. dato i den lille kalender. Køb klip ved at sætte penge ind på din konto på din profil, så pengene trækkes automatisk derfra.

Book her


Meld afbud

Du kan melde fra ind til 2 timer før start. Gør det samme sted som du tilmeldte. Tryk på "Annulere" når du er logget ind.

Engangsbetaling

Hvordan fungerer det, når jeg skal betale et beløb pr. gang jeg deltager i Spinning?  Du kan vælge at betale med Dankort hver gang - eller indbetale et beløb på din personlige konto, hvorfra der så trækkes et beløb (et klip) pr. gang du tilmelder dig til et hold.

Prøvetime eller gæst

Du skal først oprette en profil før du kan bruge gæste tilmeldingen. Du får herefter tilsendt brugernavn og password på mail. Du har 2 x 1 times prøvetime. Herefter skal du vælge klippekort (personlig konto) eller abonnement.

Kontaktpersoner

Birgitte Winther +45 28 15 08 30

Vivi Bonde Højmann
+45 22 92 27 27 | Send email

Mød os på Facebook

 

Tilmelding og betaling

Trin 1: Opret en profil. Du skal først oprette din profil med navn m.m. Brugernavn og kodeord sendes til dig pr. mail. Har du fået tilsendt en mail med brugernavn og kode, skal du bruge den.  Trin 2: Tilmeld dig dit hold. Her skal du bruge dit brugernavn og kode.


Opret brugerprofilAbonnement og månedsbetaling

Handelsbetingelser

Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder. Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort, VisaDankort og email opkrævning


Læs vilkår